Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 septembrie 2011

MTV European Music Awards: Alexandra Stan şi Guess Who, nominalizaţi la "Best Romanian Act". Ce artişti români au mai fost nominalizaţi? - VIDEO

Alexandra Stan, Puya ft. Connect-R, Smiley ft. Pacha Man, Guess Who şi Fly Project sunt nominalizaţii din acest an la categoria Best Romanian Act a MTV European Music Awards (EMA) ce vor fi decernate la Belfast, în Irlanda de Nord, Marea Britanie, pe 6 noiembrie, informează MTV.



Alexandra Stan, cea mai nouă senzaţie a României, a primit o nominalizare la premiile MTV EMA Belfast 2011 pentru piesa,"Mr Saxobeat", single care a propulsat-o pe artistă în fruntea topurilor autohtone, dar şi internaţionale.
Piesele sale sunt difuzate în Franţa, Spania şi alte ţări din Europa, unde Alexandra se bucură de succes.
Nici Smiley nu a fost mai prejos în acest an - el a colaborat cu Pacha Man pentru piesa "Love is for free" care i-a adus pentru cea de-a treia oară o nominalizare la premiile EMA.
Puya, de asemenea, a realizat o colaborare inedită cu Connect-R, "Americandrim", o piesă în care vorbeşte despre pierderea identităţii naţionale. Artistul este la cea de-a doua nominalizare la premiul Best Romanian Act.
După hit-urile "Locul Potrivit", "EuGen" sau "Unu Altu", Guess Who a lansat piesa "Manifest" care i-a adus prima sa nominalizare la premiile MTV. Piesa a fost creată special pentru fanii artistului, iar în clip apar peste 50 de admiratori Guess Who.
Fly Project, adică Tudor Ionescu şi Dan Deneş, este unul dintre cele mai de succes nume în muzica dance din România, care a primit cea de-a doua nominalizare la EMA. Piesa cu care ei completează clubul select al nominalizaţilor la MTV European Music Awards este "Goodbye".

sursa:mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu