Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 septembrie 2011

Vezi ce job ţi se potriveşte, în funcţie de luna în care te-ai născut

Cei mai simpatici bebeluşi
Un nou studiu relevă faptul că luna în care s-a născut un bebeluş poate să indice ce meserie 
va avea acesta.
Cercetătorii au mai descoperit că luna în care se nasc bebeluşii poate influenţa orice, de la inteligenţă la durata de viaţă.
Astfel, potrivit studiului, un copil născut în ianuarie are toate şansele să devină medic sau colector de taxe ori recuperator, iar unul născut înfebruarie are şanse mari să devină artist.
Copiii născuţi în luna martie pot deveni piloţi iar cei care vin pe lume în lunile mai sau aprilie au şanse minime să ajungă jucători profesionişti de fotbal, doctori sau dentişti. Naşterea în aprilie poate însemna un IQ mai mic şi există riscul ca bebeluşul să devină dictator (Stalin şi Saddam).
În luna iunie se nasc cei care vor deveni şefi executivi şi pot deţine, la un moment dat, un premiu Nobel. Iulie este rezervată constructorilor, vatmanilor şi artiştilor iar august, zidarilor.
Cei care vin pe lume în septembrie pot visa însă la o cariera în sport şi fizică şi foarte rar devin constructori sau stilişti. Octombrie este garantul unei vieţi lungi, existând probabilitatea unei cariere în politică.
Luna noiembrie este cea de care trebuie să vă feriţi pentru a da naştere copiilor, deoarece aceşti au mari şanse de a deveni schizofrenici sau ucigaşi în serie.
În decembrie se nasc copiii care vor deveni medici stomatologi.
Studiul s-a bazat pe analiza a 19 mame cu profesii diferite şi a utilizat informaţii de la ultimul recensământ.
Copiii născuţi primăvara au risc mai crescut de a se îmbolnăvi de schizofrenie, de boala Alzheimer, astm sau autism. De asemenea, aceştia pot fi mai puţin deştepţi decât copiii născuţi în alte luni.
Cercetătorii sugerează că diferenţele au legătură cu timpul de expunere la soare a mamei pe perioada sarcinii. Lumina soarelui declanşează producţia de vitamina D în organism şi lipsa acesteia în primele luni de viaţă poate avea efecte de lungă durată.


sursa:click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu