Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 septembrie 2011

Tentaţiile băieţilor de la B.U.G. Mafia: drogurile şi fetele! Cum au făcut faţă de-a lungul anilor!


B.U.G. Mafia îşi oferă gratuit online noul album, care numeşte "Înapoi în viitor". Tataee, Uzzi şi Caddy au ieşit pe piaţă cu un nou material după opt ani de pauză, prilej numai bun pentru confesiuni.

Sursa foto: adevarul.ro
Sursa foto: adevarul.ro
Tataee a vorbit despre tentaţiile pe care băieţii de la B.U.G. Mafia le-au avut de-a lungul anilor. "Bineînţeles că au existat, de toate felurile. Droguri, fete, implicare în acţiuni mai puţini legale şi foarte bănoase, tot felul de lucruri din astea simpatice. Dar am reuşit să ne vedem de treabă, că până la urmă familia este mai importantă decât tot. Imediat după,vine libertatea. Am reuşit să ne păstrăm drumul pe care am pornit, să rămânem pe cât posibil concentraţi pe muzică. Suntem norocoşi că n-avem şefi. Să poţi să faci ce vrei, cum vrei, când vrei, e un mare lucru în viaţă", a explicat Tataee pentru adevarul.ro.

Băieţii au colaborat la noul album cu o veche cunoştinţă. "O avem pe Loredana. Ea se potrivea foarte mult piesa „Fără cuvinte" şi, să fim serioşi, este una dintre cele mai talentate cântăreţe de la noi din ţară. Este de-a dreptul impresionantă în studio. Iar relaţiile dintre noi au fost vii tot timpul, am rămas în continuare prieteni. Îl mai avem şi pe Bodo, cu el ne-am dorit foarte mult să colaborăm, iar această ocazie a fost perfectă", a spus Tataee.
sursa:cancan.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu