Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 septembrie 2011

Iată care sunt bărbaţii celebri dependenţi de sex

Bărbaţii adoră sexul, dar pentru unii dintre ei această activitate e ca un drog! Unii o fac doar ca să depăşească anumite stări depresive, însă cei mai mulţi care abuzează de ”amorul de ocazie” şi… cu orice ocazie, ajung să fie dependenţi!

Nici vedetele nu scapă de acest viciu! Iată care sunt, potrivit ziare.com, persoanele publice internaţionale dependente de sex.

Tratamentul la care s-a supus actorul Charlie Sheen, trecut prin numeroase clinici de specialitate, nu l-a ajutat deloc. El a declarat recent că nu are de gând să înceteze cu relaţiile sexuale intensive. Se autodenumeşte "maşina de făcut sex", susţinând că s-a culcat cu peste 5.000 de femei.  

Din cauza infidelităţii, Jesse James a fost părăsit anul trecut de soţia sa, actriţa Sandra Bulock. El a plătit scump o escapadă cu o prostituată, căreia i-a oferit 10.000 de dolari pentru o partidă de sex. Jesse a încercat să-şi trateze dependenţa sexuală, dar tratamentele întârzie să îşi facă efectul... 

În şapte ani de căsnicie, Tiger Woods şi-a înşelat nevasta de sute de ori. Ce-i drept a şi plătit, la propriu, pentru asta: a împărţit cu soţia o mare parte din averea sa fabuloasă. În urma procesului de partaj, consoarta s-a ales cu 300 de milioane dolari. 

Despre atitudinea faţă de sex a solistului britanic Robbie William s-au povestit multe: că iubea la nebunie barurile de striptease şi bordelurile.  şi apartamentele de hotel, evenimente la care frecvent isi invita o parte dintre fanii sai. Însă după ce anul trecut s-a căsătorit cu actriţa Ayda Feald, solistul britanic a declarat că va pune stop escapadelor amoroase de ocazie.

sursa:Libertatea.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu