Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 septembrie 2011

Dupa Criza se va naste Noua Ordine Mondiala


Considerata pana nu de mult o simpla “teorie conspirativa”, Noua Ordine Mondiala devine o realitate ce nu mai poate fi ignorata sau evitata. La summitul de la Pittsburgh din 24-25 septembrie 2009, liderii celor mai puternice 20 de economii ale lumii au decis transformarea grupului G-20 in “principalul consiliu de guvernare economica la nivel international“.
Iata ca mai repede chiar decat ne asteptam, liderii institutiilor financiare ale lumii emit deja mesaje despre necesitatea stringenta de a se reconstrui o lume noua, o lume care ne va modifica radical pe toti.
Globalizarea este o transformare de proporţii istorice, apocaliptice chiar. Ea schimbă societatea intr-un ritm extrem de rapid, intervenind in mod grav in viaţa noastră. Dar globalizarea si-a produs deja efectele: cortinele de fier au disparut, frontierele sunt deschise, circulatia populatiei si a informatiei este libera pe tot globul, culturile si religiile se intrepatrund. Acum e momentul sa se puna ordine in tot acest aparent haos.
Planul pentru Noua Ordine Mondiala e facut de mult timp, dar abia acum incepand cu anul 2010 el va deveni vizibil si “oficial” pentru populatie.

sursa:piatza.net
- “Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura intrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.“ declara James Paul Warburg in fata Senatului SUA pe 7 februarie 1950. Intr-adevar, toate evenimentele sunt legate intre ele si importante sunt declaratiile facute de-a lungul vremii de diferite personalitati si care dovedesc ca tot ce se intampla acum era planificat de mult.
Iata cateva :
“Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala“ spunea David Rockefeller, unul din principalii PAPUSARI ai planetei.
Guvernatorul Nelson Rockefeller (New York), intr-un articol intitulat “O chemare la construirea unei noi ordini mondiale” – New York Times, Feb. 1962: “Natiunile Unite, nu au fost si nu sunt capabile sa aduca o noua ordine mondiala, ceruta de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA sa preia conducerea tuturor popoarelor si sa puna in practica conceptele si aspiratiile de suveranitate nationala printr-o viziune federala. “
James Paul Warburg, declaratie in fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950: “Aceasta regionalizare se desfasoara conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenta gradata a Estului si Vestului catre un Guvern Unic Mondial…”
David Rockefeller, la Consiliul de Afaceri al Natiunilor Unite, 14 Sept. 1994: “Dar aceasta fereastra de ocazii, in care putem construi o ordine mondiala interdependenta, nu va fi deschisa pentru mult timp. Deja sunt forte puternice care lucreaza si ameninta sa distruga toate sperantele si eforturile noastre de a ridica o structura rezistenta de interdependenta globala.“ ( aceasta ar explica graba cu care se precipta evenimentele )
George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995: “Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine in intreaga lume.“
Conducătorii lumii incearcă să convingă intreaga umanitate că singura soluţie in stabilirea şi menţinerea “păcii mondiale” este crearea Noii Ordini Mondiale, prin unificarea tuturor superputerilor lumii.
În realitate, Noua Ordine Mondială inseamnă planuri masive de reducere a populaţiei, sfârşitul democraţiei şi distrugerea suveranităţii naţiunilor. Implementarea cu succes a Noii Ordini Mondiale va marca sfârşitul democraţiei, sfârşitul autodeterminării naţionale, sfârşitul drepturilor omului şi sfârşitul multor servicii publice (incluzând sănătatea şi invăţământul).
Ca parte a planurilor Noii Ordini Mondiale, toate sursele de valori culturale independente au fost plasate sub atac. Acestea includ instituţiile familiei şi bisericii, organizaţiile pentru drepturile omului, muncitorilor şi legii internaţionale, cât şi multe mijloace tradiţionale de promovare a valorilor morale (de exemplu, in literatură, artă şi mijloacele de informare). Suntem martorii unor incercări fără precedent de “deregularizare” a modelului familial tradiţional, a slăbirii autorităţii părinteşti şi de reducere a timpului de calitate pe care familiile il petrec impreună.
Observăm subfinanţarea, supraincărcarea şi zăpăcirea invăţământului de stat şi a sistemului de sănătate de stat, in incercarea de a le distruge eficienţa.
Observăm inchiderea posibilităţilor recreaţionale accesibile din afara oraşelor pentru familiile muncitoare, in incercarea de a restrânge masele din clasele de jos la ghetourile urbane. Suntem martorii eforturilor de reducere a variatelor aptitudini de supravieţuire, rezultând in dependenţa mărită a publicului faţă de serviciile statului şi corporaţiilor.
Observăm creşterea costurilor vieţii la nivele nerezonabile. În consecinţă, observăm scăderea standardului de viaţă şi creşterea sărăciei, o tendinţă care face imposibilă obţinerea independenţei financiare pentru majoritatea familiilor muncitoare, o tendinţă care prinde pe viaţă oamenii in capcana ipotecilor şi imprumuturilor, o tendinţă care subjugă oamenii.
Observăm creşterea sprijinului pentru multiculturalism şi deregularizarea majorităţii standardelor culturale, morale şi naţionale.
Dacă aceste schimbări ar fi anunţate deschis, ar genera aproape sigur proteste masive şi violenţe la scară mondială.
De aceea, planurile conducătorilor din umbră sunt păstrate secrete şi implementate gradual, secret si cu un ridicat grad de dezinformare.

sursa:piatza.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu