Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 septembrie 2011

Negativismul si rautatea atrag energii foarte periculoase pentru organismul si psihicul tau

Niciodata o boala nu apare din senin. Orice problema fizica este precedata de niste indicii clare, care te atentioneaza asupra dezordinii ce apare in universul tau launtric. Desi pare ca boala, cel mai de temut dusman al tau, vine ca sa te distruga, de fapt, menirea ei este sa te ajute sa te descoperi, sa afli cine si cum esti. Daca intelegi care sunt cauzele ei si care este mesajul sau spiritual, atunci va trece de la sine. Uite cate boli iti macina trupul din cauza gandurilor negative si ce energii le atrag asupra ta, conform specialistilor in parapsihologie. 
Ura iti da afectiuni ale inimii
Sentimentul puternic de antipatie, de dusmanie profunda pe care il simti fata de o persoana cu care iei contact iti imbolnaveste inima. Hipertensiunea arteriala, cardiopatia ischemica, accelerarea ritmului cardiac izvorasc tocmai din tendintele si obiceiurile tale de a gandi rau la cineva. Gandurile de ura transmise cuiva, fie ele si de la o distanta foarte mare, micsoreaza diametrul vaselor de sange, ceea ce duce la subalimentarea cu sange a inimii si a creierului. Lucrurile se complica insa si mai mult daca esti o femeie insarcinata. Vei da nastere unui copil suparacios, cu tulburari ale vederii sau ale auzului. 

Violenta te imbolnaveste de fiere si de ficat
Cand nu-ti mai poti stapani tensiunea nervoasa si agresezi pe cineva verbal, devii un fel de vampir energetic. Ori de cate ori ai acest prost obicei te deconectezi de la sursa de energie pozitiva si cazi in suferinta tulburarilor glandelor endocrine, a dereglarii stomacului, ficatului, bilei, pancreasului, colonului si intestinelor. Toate organele aflate in tractul digestiv vor suporta o otravire extrem de periculoasa. Practic, ti se inchid toate canalele energetice de legatura si nu mai primesti doza necesara intretinerii vietii. Nu uita ca atunci cand lovesti cu vorba sau cu palma ucizi iubirea. 
Blestemele te duc la cancer
"Invocarea urgiei divinitatii impotriva altei persoane se intoarce la tine cu o forta dubla. Indiferent de motivatia ta, blestemul constituie unul dintre cele mai grele pacate pe care le poti comite vreodata si, drept urmare, vei fi rasplatit cu boli grele ale plamanilor, senzatie de sufocare, cancere si metastaze cutanate", spun parapsihologii. Daca nu realizezi mesajul primelor indicii care te avertizeaza ca este momentul sa incetezi cu astfel de practici si sa ceri iertare divinitatii pentru trecutul tau negativ, toate aceste boli crunte iti vor patrunde in organism si le vei consuma ca pe o adevarata otrava. 
Deochiul iti distruge nervii
Se crede ca persoanele care deoache in mod frecvent sunt posedate de forte malefice. Fie ca lauzi sau te miri de un esec al altei persoane, pentru energia negativa prin care ii absorbi toata puterea de concentrare, buna dispozitie si randamentul in activitatile demarate, vei primi in schimb afectiuni severe ale sistemului nervos. Depresia si anxietatea sunt promotorii maladiei Alzheimer si a altor demente cumplite pe care risti sa le dezvolti in timp din cauza capacitatii de a deochia. "Mergi la biserica si solicita-i preotului sa se roage pentru tine si sa te ajute sa te purifici spiritual", spun specialistii in ocultism.






sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu