Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 septembrie 2011

Alina Borcea nu s-a epilat pe mâini!


Noua doamnă Borcea pare să nu ţină atât de mult la imaginea ei, după ce proaspăt căsătorită cu boss-ul lui Dinamo, nu s-a epilat pe mâini la plecarea în luna de miere.

La fel ca şi în ziua nunţii, Alina, ex-Vidican, a preferat să nu strălucească, implicit să nu se epileze pe braţe, alegând mai degrabă să pună în valoare accesoriile de mii de euro. La decolarea de zilele trecute, de pe Henri-Coandă, Alina şi-a etalat o geantă Hermes Birkin (10.000 de euro). Nici ceasul de cel puţin 5.000 de euro nu s-a simţit singur lângă verigheta de 40.000 de euro.

Cristi poartă tricouri de 10 euro

Ca la ultima decolare de pe aeroportul din Otopeni, Cristi Borcea a ”mers” pe acelaşi stil vestimentar. Mai mult, boss-ul de la Dinamo a plecat cu aceeaşi pereche de blugi pe el! De asemenea, Cristi a ales să poartă tot un tricou ”Steve McQueen”, preţul unui astfel de tricou fiind de 10 euro pe siteurile de specialitate.

Mihaela Borcea o poate ajuta

Interesant este faptul că fosta soţia a acționarului dinamovist deţine unul dintre cele mai luxoase şi performante saloane de înfrumuseţare din Capitală. Chiar înainte de nunta anului, aşa cum a fost anunţată, mirele a apelat la serviciile salonului, situat în zona Dorobanţi.

Botezatu a criticat-o şi i-a dat nota 6

Cu toate că a sfătuit-o să lucreze cu celebrul designer Zuhair Murad, Cătălin Botezatu a criticat-o dur pe Alina, acordându-i nota 6 pentru ținută. ”Mi se pare că a fost cam mult, și bucle, și voal mare. Și eu fac voaluri mari, dar rochia nu e atât de greu de purtat. Rochia a fost de nota 6-7”, a comentat cârcotașul Bote creație din colecția 2010, nicidecum una de anul acesta.


sursa:libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu