Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 octombrie 2011

Ce spun ochii despre sufletul tău


S-a demonstrat ştiinţific. Studiile antropologice arată că pigmentul care oferă culoarea ochilor este foarte sărac în cazul unor tipologii comportamentale şi mai abundent în altele. Iată cum se reflectă acest lucru în cazul tău.

astro
Ochi verzi - lupţi pentru carieră
Ai o minte ascuţită, extrem de inteligentă şi diplomată, reuşeşti să găseşti soluţii unice în orice problemă. Eşti extrem de isteaţă, seducătoare, convingătoare, chiar şireată în relaţiile cu cei din jur când îţi urmăreşti propriul interes. Aspiri spre o carieră impresionantă în domeniul care te pasionează şi eşti capabilă să vii întotdeauna cu idei noi, potrivite, care te ajută să urci în ierarhie. În sentimente eşti nehotărâtă, motiv pentru care te afli într-o permanentă căutare a sufletului pereche.
Ochi albaştri - eşti familistă convinsă
Ai tendinţa de a depinde de alte persoane, dar îţi este destul de greu să-ţi lărgeşti grupul de prieteni. Eşti o fire calmă, caldă, cu un suflet pe care ţi-l dăruieşti în totalitate familiei. Lupta pentru câştigurile financiare, pentru tine, este de fapt o luptă continuă pentru asigurarea unui trai mai bun copiilor şi celor cu care convieţuişeti, nicidecum pentru afirmarea personală. Eşti familistă convinsă, iar profesia o treci pe locul doi.
Ochi negri - vrei bani, dragoste şi faimă cu orice preţ
Ai un caracter foarte puternic. În situaţii limită, eşti în stare să creezi tot felul de scenarii bizare pe care să le pui în practică. În ciuda atitudinii distante şi idealiste, ai şi o părticică de sensibilitate, o slăbiciune pe care reuşeşti să o afişezi mai mult în prezenţa familiei şi a celor dragi sufletului tău. La nevoie, însă, mergi la intimidare, fie şi cu preţul lacrimilor. Şi totuşi, nu-ţi este prea greu să atingi idealul. Eşti capabilă de orice pentru a-i stârni interesul bărbatului vieţii tale, pentru a obţine bani şi faimă.
Ochi căprui - nu poţi spune NU
Eşti foarte prietenoasă, ajutătoare, însetată de studiu şi cunoaştere. Munceşti mult şi priveşti cu compasiune spre cei fără posibilităţi. Te oferi să ajuţi implicându-te în diverse proiecte sociale, faci donaţii atunci când îţi permiţi şi răspunzi afirmativ de fiecare dată când cineva aflat în dificultate îţi solicită sprijinul. Aproape că nu poţi spune NU. Eşti o prietenă onestă, loială, pe care se pot baza toţi cei din preajma ta. Lupţi pentru succesul profesional, în detrimentul celui sentimental.

sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu