Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 octombrie 2011

Ce vor femeile de la tine? Pentru barbati!


Esti un tip OK, dar rareori intri in atentia femeilor din jurul tau. Iar atunci cand o faci ajungi direct in zona de prietenie. Te gandesti ca aspectul tau fizic e de vina? Sau poate masina pe care o conduci? Nu. Sunt o groaza de femei frumoase, fotomodele, vedete, de exemplu, care aleg sa-si imparta viata cu barbati mai putin frumosi si mai putin bogati. Secretul sta in cateva elemente esentiale pe care femeile le cauta in orice barbat.

Atitudinea deschide usa
Cum abordezi o femeie? Te duci increzator la ea si-i spui ca diseara mergi in club sau la vreo petrecere si ar fi bine sa te insoteasca? O agasezi cu prezenta ta? Daca da, e clar ca pornesti cu stangul. Nicio femeie nu se vrea dominata de un strain, fortata sau agresata cu o atitudine impunatoare, sacaitoare. In primul rand, femeile nu prea gusta abordarile aparute din senin. Nu o sa ai prea multe sanse sa agati femei onorabile in trafic cu doua claxoane si o bezea. Probabil cele mai mari sanse vor veni prin intermediul anturajului sau al locului de munca. 
Hainele sunt cartea ta de vizita
In functie de stilul tau, vei atrage o femeie cu un stil asemanator. De exemplu, daca ai obiceiul de a te imbraca office, vei atrage o femeie care se imbraca la fel. Cei de la cosmopolitan.com au analizat aceasta ciudatenie, observand si ei ca multe cupluri se imbraca asemanator. Rezultatul? Hainele iti aleg partenera inainte sa o alegi chiar tu! Asadar, daca visezi la o fata eleganta, dar tu te imbraci ca un sportiv iesit de pe pista de alergat, ei bine, rezultatul nu va fi cel dorit. 
Stilul de viata
Daca ai 28 de ani, dar inca lucrezi la un fast-food, ai o mare placere de a sta cu baietii la bere in fata blocului si te bazezi pe mama ta sa-ti calce si sa-ti gateasca... Iata problema. Nicio femeie nu se simte atrasa de un barbat copilaros. Ele cauta protectie si sustinere intr-un barbat, iar aceste activitati nu pot conferi siguranta despre care vorbim. "80% dintre cei care nu reusesc sa-si gaseasca o partenera sunt trecuti de 30 de ani si inca stau cu parintii", spune un profesor de la Universitatea Cambridge, mentionand ca inclusiv el a trecut prin aceasta etapa. 
Felul in care iti exprimi sentimentele
Barbatii sunt de trei feluri, spun cei de la menshealth.com: cei sentimentali, cei duri si cei cu succes la femei. Cei din urma stiu ca unele sentimente trebuie aratate si exploatate si, deci, au mai mult succes la femei. Teoria se numeste "intrarea in legatura cu partea ta feminina". Nu e cazul sa storci lacrimi la fiecare film de dragoste, dar poti sa-ti arati dragalasenia fata de un copil sau un animal adorabil. De cealalta parte, daca o sa etalezi un comportament mereu negativist si competitiv, rabdarea ei se va spulbera rapid.
Expunerea sexualitatii
Un barbat care isi afiseaza dorinta de sex in prea multe contexte tinde sa respinga orice simpatie din partea femeilor. Cei care intorc privirea dupa alte femei pe strada, care au telefonul si listele de Facebook pline de contactele unor fete tinere, dragute, nu fac decat sa lase impresia de donjuani, nu de barbati pe care te poti baza. Daca obisnuiesti sa injuri mereu, sa iti tii pe ecranul telefonului mobil o fata dezbracata sau sa cumperi deseori reviste cu profil erotic... nu are rost sa te mai intrebi de ce fug femeile de tine. E clar ca sexualitatea ta le sperie din cale afara.

sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu