Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 octombrie 2011

Ţine răutatea celor din jur la distanţă! Vezi 6 metode prin care te aperi de farmece şi blesteme


Fără să-ţi dai seama, ura, gelozia şi invidia celor din jurul tău ţi-ar putea afecta grav sănătatea. Foarte mulţi oameni cu mintea măcinată de gânduri rele pot apela oricând la farmece şi blesteme, doar ca să-ţi înfrâneze succesul în viaţă şi să-ţi spulbere liniştea. Din fericire, există o serie de modalităţi prin care poţi ţine la distanţă efectele distructive ale făcăturilor. Iată-le.


vodoo
1. Bea aghiasmă de sărbători
Nu doar casa trebuie protejată de farmece şi blesteme. Ca om, eşti expus bolilor, certurilor în familie, eşecului profesional, grijilor şi lipsurilor financiare induse cu rea credinţă de persoanele din jurul tău. De aceea, duminica şi în toate zilele de sărbătoare e bine să bei câte zece înghiţituri de apă sfinţită (aghiasmă) luată de la preot. Are mare putere de protecţie asupra ta.
2. Poartă un ban de argint în buzunar
Nu, nu este o glumă. De fiecare dată când pleci de acasă e bine să ai la tine un ban de argint. În acest mod, răul pe care încearcă să ţi-l facă cineva din anturajul tău sau un necunoscut, se va întoarce la el însutit. Simptomele chinuitoare care urma să te afecteze pe tine, îl vor distruge pe însuşi, rău făcătorul.
3. Pune-ţi sare sfinţită în încălţări
Sarea sfinţită te ajută să te fereşti de tot felul de legături necurate realizate prin magie albă, magie neagră şi chiar deochi. Aşadar, fie că porneşti într-o lungă călătorie de vacanţă, la cumpărături sau la serviciu, presară un vârf de sare sfinţită în vârful pantofilor sau ghetelor cu care te vei încălţa.
4. Plantele care te feresc de rău
Usturoiul, ceapa, hreanul, pătrunjelul, levănţica, pelinul, muşeţelul şi anghinarea sunt mai mult decât plante cu proprietăţi terapeutice. Ele te ţin departe de efectele distructive ale invidiei şi geloziei oamenilor.
5. NU primi niciodată o batistă!
Ţine minte acest lucru. Niciodată nu primi un cadou care constă într-o batistă. Este unul dintre cele mai utilizate articole pentru legarea cununiilor, farmece de boală, sărăcie şi moarte. Şi nici nu dărui un asemenea cadou. Se spune că batista, folosită la înmormântare aduce despărţirea.
6. Ţine un cuţit tămâiat la piciorul patului
Seara, înainte să mergi la culcare, pune un cuţit sau orice alt obiect tămâiat la piciorul patului în care te odihneşti. Înţepătura de fier îndepărtează duhurile rele trimise asupra ta.

sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu