Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 octombrie 2011

Nokia înlocuieşte tonul de apel... cu unul mult mai enervant. Ascultă-l aici!


Nokia Tune
Nokia Tune se transformă
Compania finlandeză Nokia înlocuieşte în sfârşit celebrul ton de apel „Nokia Tune”. Asta este vestea bună. Vestea proastă este că noul ton de apel reuşeşte să fie mai enervant decât cel vechi. 
A sosit vremea modernizării la Nokia. Până vom vedea în sfârşit un smartphone performant, cu un sistem de operare decent, putem să ne bucurăm de noul ton de apel, ales în urma unui concurs internaţional la care au participat peste 2.800 de concurenţi din peste 70 de ţări, care au trimis circa 6.200 de propuneri.

Denumit „Nokia Tune Dubstep Edition”, tonul de apel a fost compus de un italian, Valerio Alessandro Sizzi, care a câştigat şi marele premiu al concursului desfăşurat pe site-ul  nokiatune.audiodraft.com, în valoare de 10.000 de dolari

„Am ales să concep acest ton în cheie dubstep pentru că dacă vrei să oferi pe piaţă produse moderne, chiar şi sound-ul trebuie să fie cât mai modern posibil”
, a explicat italianul, conform adevarul.it.

Bătrânul „Nokia Tune” este o bucată muzicală dintr-un solo de chitară denumit „Gran Vals”, compus de spaniolul Francisco Tárrega, în anul 1902. Vechiul ton de apel va fi scos la pensie anul viitor, când va fi înlocuit de versiunea modernizată. 

Ascultă mai jos noul ton de apel, respectiv vechiul „Nokia Tune”. Ţie care versiune îţi place mai mult?
sursa:click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu