Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 august 2011

Cine sunt cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood


Carierele de la Hollywood sunt construite în mare parte pe alegeri inteligente. Iar cei doi bărbaţi care conduc în topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood realizat de Forbes sunt dovada vie că acest lucru este întocmai aşa.

În timp ce Johnny Depp se afla pe prima poziţie, în ultimul clasament Forbes (cu un câştig de 75 milioane dolari), Leonardo DiCaprio nu reuşea să ocupe decât locul cinci. Situaţia s-a schimbat, iar DiCaprio a reuşit anul acesta să se claseze pe primul loc şi să îl bată la încasări pentru prima dată pe Johnny Depp .
Pe parcursul anului trecut, Depp a câştigat 50 milioane dolari, în timp ce Leonardo DiCaprio a încasat 77 milioane de dolari. Ambii actori au atins bogăţia şi faima chiar dacă au făcut o serie de alegeri neobişnuite în cariera lor.
Încasările cele mai mari pentru Leonardo DiCaprio au venit, în principal, din cele două dintre blockbusterele în care actorul american a apărut în rolul principal în 2010, „Shutter Island" şi „Inception". Cele două filme au avut împreună încasări de peste un miliard de dolari în întreaga lume.
În acelaşi timp, câştigătorul de anul trecut, Johnny Depp, protagonistul seriei „Piraţii din Caraibe" a fost remunerat cu sume considerabile din rolul pe care l-a interpretat în „Alice în Ţara Minunilor", dar şi pentru cel din  "Turistul", unde a jucat alături de Angelina Jolie. Încasările au ajuns la 278 de milioane de dolari în întreaga lume.

sursa:forbes.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu