Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 august 2011

Tatuajele le dau de gol caracterul



zavoranu_tifet_20110421_18_copy_.jpg
Reprezentativ. Desenul de pe bratul Oanei ii vine bine si ii dezvaluie, conform specialistului, caracterul puternic, dar si incapatanarea







Putini mai sunt cei din lumea mondena care nu si-au facut inca un tatuaj. Fiecare si-a desenat pe corp cate un simbol, argumentandu-l simplu: "Ma reprezinta!". Asadar, am cerut parerea artistului tatuator Eugen Surdu (www.tattook.ro) pentru a ne spune ce fel de caractere se ascund in spatele acestor desene. Cu o experienta de peste 25 de ani in aceasta meserie, tatuatorul a invatat sa desluseasca firea oamenilor dupa modelele alese de ei. Ceea ce este si mai interesant este ca artistul nu a stiut ale cui sunt tatuajele, iar interpretarea a fost facuta strict pe simbol! Ce zici, se potrivesc? 


Oana Zavoranu - sarma ghimpata

"Sarma ghimpata simbolizeaza un caracter puternic, dar si incapatanat, care a suferit indeajuns de mult incat sa afiseze la suprafata duritate si nonconformism. In realitate, caracterul lor este predominat de sensibilitate, de trairi interioare si, din pacate, negare a acestui fapt." 








mugur_mihaescu_tatoo_2_copy_.jpg







Mugur Mihaescu - paianjen

"Oamenii care tind sa stea in afara legii, sa nu respecte regulile societatii sau ale bunelor maniere sunt cei care opteaza, in general, pentru paianjen. Sunt oameni care, din cauza lor sau nu, au trecut prin multe greutati, dar sunt si firi putin perverse, cu o afinitate spre ceea ce este catalogat ca fiind gresit." 




Daniela_Crudu_Playboy_tatu_copy_.jpg








Daniela Crudu - fluture

"Fluturele este un simbol al frumusetii, deoarece dintr-un vierme ajunge o creatura superba. In general, femeile care isi fac un astfel de tatuaj tind spre perfectiunea trupeasca. O fire fragila, libertina si dornica sa se afirme prin aspectul fizic este candidata perfecta la un desen de acest gen." 







Anda_Adam_13_copy_.jpg









Anda Adam - tribal

"Tribalul nu are o simbolistica anume si nu poate spune prea multe despre caracterul unui om, ci poate doar faptul ca vrea sa fie la moda ori ca vrea sa fie o persoana interesanta, rebela. Asadar, cei care opteaza pentru tribal vor doar sa arate bine si nimic mai mult." 





alb_negru_tatuaj_copy_.jpg








Andrei (Alb&Negru) - dragon

"Amatorii de dragoni sunt persoane timide in viata de zi cu zi, care acumuleaza frustrari interioare cu usurinta. Acestia au nevoie de un imbold, un simbol care sa le aminteasca faptul ca pot avea vointa si curaj sa actioneze dupa bunul plac." 







calin_vtj_tatoo_copy_.jpg








Calin Goia - vultur

"Vulturul este atat un simbol al libertatii, cat si al puterii. Cei care au tatuat pe corp un vultur sunt persoane dificile, pretentioase si nu de putine ori solitare. Au pretentia sa fie respectate si sunt permanent mustrate de constiinta atunci cand fac o greseala sau au un esec." 


 




Ana_maria_Prodan_pe_scain_copy_.jpg








Anamaria Prodan - cod de bare

"Codul de bare este un fel de a spune ca apartii cuiva pentru totdeauna. Aceste firi sunt tematoare de gura lumii, cat si de propriile decizii uneori. Sunt pasionale, patimase si pentru familie ar traversa si iadul, cum s-ar zice." 








CRBL_Smiley_Laura_Cosoi_(3_copy_.jpg
CRBL - zaruri 

"Zarul este un simbol al norocului, iar cei care-l poarta tatuat pe piele sunt firi care cred in destin, carora nu le este frica sa isi asume riscuri, dar tot din cauza asta nu au niciodata un venit stabil." 


LaPsiholog-05_copy_.jpg
 Ce spune psihologul: "E semnul unui dezechilibru emotional"

"In general, cei care aleg sa-si faca un tatuaj sufera, in acel moment, un dezechilibru emotional, iar desenul are rolul de a compensa lipsurile. De exemplu, persoana se simte neatragatoare, neinteresanta si se pune in evidenta cu un astfel de simbol. Dar aici ne referim doar la tatuajele facute pe partile expuse ale corpului. Cele facute in zonele intime ale corpului sunt, in general, mesaje personale. Sunt oameni care isi tatueaza numele copilului, de exemplu, iar acest gest nu poate fi catalogat ca un dezechilibru", ne-a spus psihologul Andreas Hniatiuc de la www.lapsiholog.ro.


sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu