Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 august 2011

La Bac, ca la discotecă! FOTO

Bucureşti. Fetele au venit cu blugi rupţi, decolteuri generoase şi colanţi  lucioşi (fotografii: Marian iliescu)Au mers la examen ca la întâlnire sau ca la discotecă. Fetele au purtat colanţi sau blugi mulaţi, tricouri decoltate şi s-au machiat din belşug. Băieţii au venit în bermude, maieuri sau tricouri stridente.
Nu mergeau să danseze, ci la proba scrisă de Bac. Majoritatea candidaţilor au găsit de cuviinţă să se machieze ca pentru scenă şi să îşi facă freza.
Care cu creastă, care vâlvoi, vopsiţi, cu şuviţe puternic colo­rate, la care au adăugat cercei în sprânceană, urechi, buze şi nas. Pantofii au fost înlocuiţi cu şlapi sau pantofi sport.
Foarte mulţi dintre absolvenţii de liceu au venit în blugi decupaţi, tăiaţi, rupţi în diverse zone.
Băieţii au purtat maiouri mulate pe corp, cercei în urechi şi în sprâncene
Cei mai mulţi au mărturisit că s-au prezentat "la plesneală", pentru că nu au pus mâna pe carte. La sfârşitul zilei de exa­men, s-a bătut recordul de eliminaţi: 244 în toată ţara, 44 în Capitală, şi mii de foi albe.
Craiova. Tânăra din fotografie a considerat că pantalonii scurţi sunt potriviţi pentru examen
Oradea. Megysei Ilona a purtat o rochie roşie, din satin, şi sandale cu strasuri
Iaşi. Leonard nu a renunţat la cercelul din ureche şi la cel din sprânceană nici pentru Bac
Flash News
Peste 200 de candidaţi au fost prinşi, ieri, copiind şi au fost eliminaţi din examen. Ei vor putea repeta examenul abia în 2013.
SUCEAVA
La Rădăuţi, la un colegiu tehnic, camerele de supraveghere au fost luate pe datorie, pentru că ar fi costat 2.700 de lei, bani pe care şcoala nu îi are.
CLUJ-NAPOCA
Şapte candidaţi, dintre care doi de la Liceul Teologic Reformat, au fost eliminaţi, după ce au fost prinşi copiind. Peste 200 de înscrişi nu s-au prezentat.
BUCUREŞTI
Au fost eliminaţi 44 de liceeni, prinşi cu fiţuici şi aparatură electronică. Opt absolvenţi care voiau să dea proba în spital şi-au retras cererile după ce au fost anunţaţi că se va face anchetă.

sursa:click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu