Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 august 2011

Cum arată topul celor mai bine plătiţi artişti hip-hop


Forbes l-a declarat pe Jay-Z ca fiind cel mai bine plătit hip-hop-er în ultimele 12 luni. Imediat după el s-a clasat Sean ‘Diddy’ Combs, iar locul trei i-a revenit luiKanye West

În această săptămână, Jay-Z şi Kanye West au lansat mult aşteptata lor colaborare, "Watch the Throne". Lansarea albumului şi tiltul acestuia nici nu puteau fi mai potrivite pentru rapperul Jay-Z  care a avut venituri de 37 milioane dolari în ultimele 12 luni.
Aceasta este cea de-a patra "coroană" (locul 1 în topul Forbes) pe care o obţine în ultimii cinci ani. Partenerul său de rime s-a clasat pe locul al treilea în topul Forbes.
Regele hip hop continuă să culeagă laurii şi beneficiile contractului de 150 de milioane de dolari încheiat pe o perioadă de zece ani cu Live Nation. Conturile sunt umplute şi de banii pe care îi încasează prin intermediul acţiunilor deţinute în cadrul echipei de basket New Jersey Nets, reţelei de cluburi 40/40 şi firmei de publicitate Translation.
Kany West revine în top trei pentru prima dată din 2009. Noul său album, „My Beautiful Dark Twisted Fantasy” (apărut în luna noiembrie a anului trecut) a câştigat rapid aprecierea fanilor şi i-a adus un Disc de platină.

sursa:forbes.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu