Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

5 beneficii evidente ale mutatului impreuna cu iubita


Tu si prietena ta ati decis sa va mutati impreuna. Felicitari! Tocmai te-ai abonat lamancare mai sanatoasa, cearsafuri curate si masaj la domiciliu, dar te asteapta si o lunga lista de motive noi ce cearta. Iata cum sa faci din mutare si traiul in comun schimbari usor de suportat pentru amandoi.

1. Noile inceputuri sunt mereu binevenite

Daca te muti in apartamentul ei sau ea se muta in al tau, unul dintre voi va simti mereu ca e pe terenul celuilalt, deci un pic inferior. Cel mai bine e sa gasiti un loc nou, neutru, si sa va preocupati de lucruri la care nu v-ati mai gandit de mult: unde si cum va depozitati hainele, cum va amenajati camera de zi sau spatiul de recreere etc.

2. Faceti compromisuri pentru binele coabitarii

Pentru a-i castiga increderea, trebuie sa-i arati cum esti tu in stare sa renunti la lucrurile dragi ca sa-i faci ei mai mult loc. Lasa in casa parinteasca toata colectia de undite sau playstation-ul cu care nu te mai jucai de ani de zile, dar ai grija sa afle si ea asta si sa te laude.

3. Planuiti tot

Nimic nu va provoca un cutremur mai mare in relatia voastra decat aceasta fraza: "Iubito, nu m-am putut abtine si am cumparat o canapea noua." Gresit! Aceste decizii se iau cu planuri bine puse la punct in prealabil, eventual cu rasfoirea unor reviste de decoratiuni si luarea unei decizii despre model marime, culoare, buget.

4. Zugraviti impreuna

Este o buna ocazie sa treceti impreuna prin tot procesul amenajarii, care poate fi extrem de distractiv. Mergeti la cumparaturi, decideti ce culoare va trebuie, cumparati toate materialele, veniti acasa, va costumati si va manjiti cu vopsea si abia apoi va mai amintiti si de pereti.

5. Impartiti responsabilitatea de a detine o casa

Impartiti egal treburile din gospodarie, plata facturilor, cumpararea alimentelor, etc si luati impreuna decizii privind amenajarea. Nici unul nu trebuie sa fie mai prejos decat celalalt si uita de aranjamentele valabile in familia parintilor tai pentru ca vremurile s-au cam schimbat.

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu