Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Pregateste-te sa fii sedus: Guess Seductive Homme


Este sexy si sofisticat. increzator si indraznet. Ludic si fermecator. Barbatul GUESS este un jucator legendar cu un stil propriu, inconfundabil.

Coty Beauty se bucura sa prezinte cel mai nou parfum pentru barbaţi din inovatorul portofoliu de parfumuri GUESS: GUESS Seductive Homme.

GUESS Seductive Homme este conceput pentru barbatul increzator, sexy, cu spirit liber si sofisticat. Magnetismul sau innascut si sarmul ludic sunt calitaţile lui de baza… si il fac irezistibil.

Marca GUESS a fost intotdeauna teritoriul femeii seducatoare, iar barbatul GUESS este singurul care o poate cuceri – charisma lui redefineste noţiunea de “sexy” prin increderea in sine, care inspira indrazneala, si prin simţul aventurii, care te ademeneste.

“GUESS Seductive Homme marcheaza prima noastra colaborare cu Coty in materie de parfumuri barbatesti si este a treia lansare de anul acesta”, spune Paul Marciano, CEO si cofondator al Guess? Inc.

“De la sticla masculina si rafinata pana la ingredientele calde, care provoaca dependenţa, parfumul GUESS Seductive Homme reuseste sa surprinda caracterul barbatului GUESS. Este o lansare foarte importanta pentru noi, pentru ca avem sentimentul ca acest parfum va placea barbaţilor care sunt deja familiarizaţi cu brandul, dar ca va atrage si noi clienţi.”

Atunci când au creat GUESS Seductive Homme, parfumierii Firmenich – Frank Voelkl si Ilias Ermenidis – au imaginat o aroma masculina coplesitoare, care sa puna in valoare sex appeal-ul legendar al marcii GUESS.

Barbatul care poarta GUESS Seductive Homme iţi atrage atenţia prin increderea in sine de neclintit si prin farmecul care te intriga. Senzualitatea lui isi gaseste pereche doar in pofta de viata pe care o are… si in farmecul pe care femeile il exercita asupra lui.

Notele de top ale GUESS Seductive Homme combina elemente neasteptate: cardamom inţepator, pulpa de mandarina revigoranta si piper roz exotic. Inima parfumului este tandra ca insusi barbatul care il poarta, cu note de orhidee vanilata, frunze de violeta si vetiver luxos. Un soi de iarba salbatica tropicala cu radacini surprinzator de adânci, vetiverul emana o aroma distinctiva, calda si senzuala, care adauga exact nota de sofisticare sexy si de textura de care acest parfum avea nevoie.

Odata ce parfumul se asaza, notele calde si seducatoare ramân pe piele: lemn de chihlimbar, lemn de santal cremos, patchouli si mosc. Rezulta un parfum Fougere oriental-lemnos, o declaraţie sexy de masculinitate coplesitoare.

Note de vârf: cardamom, pulpa de mandarina, piper roz

Note centrale: orhidee vanilata, frunze de violeta, vetiver

Note de baza: ambra, lemn de santal, mosc, patchouli

Gama GUESS Seductive Homme va include variante de apa de toaleta de 100 ml, 50 ml si 30 ml, gel de dus de 200, balsam dupa ras de 75 ml, deodorant stick si body spray.

Campania publicitara pentru GUESS Seductive Homme, realizata de fotograful de moda Alix Malka, ne deschide o usa catre lumea romantica, fermecata, a barbatului GUESS. Machetele pentru print se concentreaza asupra senzualitaţii ludice a modelului GUESS Luca Loy, care a mai aparut si in Campania GUESS Seductive alaturi de ambasadoarea marcii, captivanta Alyssa Miller.

Privirea intensa si fierbinte a lui Loy este expresia sex appeal-ului legendar si inimitabil asociat cu marca GUESS. Fotografiat in stralucitorul Malibu, California, Loy il seduce pe privitor, din imbraţisarea in care il inlantuie uimitoarea Leticia Zuloaga, nou-venita in rândul faimoaselor ambasadoare GUESS.

In incitanta campanie TV, asistam la preludiul care precede momentul pasional surprins in vizualul pentru print. Abia trezit dupa o noapte alaturi de femeia GUESS, Luca isi pulverizeaza parfumul GUESS Seductive Homme. in oglinda zarim si fundalul, unde superba Leticia inca doarme, dar urmeaza sa fie trezita de parfumul irezistibil, provocator. Aroma puternica si masculina o atrage catre Luca, reaprinzand pasiunea, iar jocul seductiei dintre cei doi reincepe.

Ca si parfumul, sticla lui GUESS Seductive Homme este fara indoiala masculina. Forma sticlei aminteste intr-un mod subtil de fizicul puternic al barbaţilor. Capacul este robust, din metal greu cu un finish satinat. inchiderea magnetica sugereaza puterea de atracţie a barbatului GUESS, iar gulerul lucios evidenţiaza logo-ul marcii. Modelul imprimat pe baza sticlei trimite la luxul rafinat al curelelor ceasurilor GUESS. Parfumul este transparent, de o culoare metalica si totusi calda, iar celebrul logo triunghiular GUESS de pe cutie completeaza acest ambalaj de lux, sofisticat.

Gama GUESS Seductive Homme

Apa de toaleta 100 ml, 293 lei

Apa de toaleta 50 ml, 243 lei

Apa de toaleta 30 ml, 190 lei

Disponibila incepând din noiembrie 2011 in magazine selecţionate de GUESS: magazine universale, lanturi de parfumerie si pe guess.com
.

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu