Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Cum poti contribui la durabilitatea relatiei


Daca ai o relatie care iti face placere cu o femeie pe care o iubesti si te preocupa durabilitatea si siguranta cuplului vostru inseamna ca ai facut deja un prim pas. Mai ai de lucru la cateva aspecte, insa cel mai important este sa vrei sa depui putin efort si lucrurile vor merge in directia dorita de tine.

1. Alege femeia potrivita

Evident ca ea este cel mai important factor din reusita relatiei. Langa o femeiedeosebita este cel mai usor sa pastrezi vie pasiunea deoarece iti vin tot timpul idei despre cum s-o mai surprinzi placut si abia iti poti tine mainile departe de ea. Daca ai gasit-o, vei stii exact ce ai de facut.

2. Fa lucrurile sa functioneze in dormitor

Studiile unor sexologi celebri demonstreaza ca frecventa partidelor de sexreprezinta un factor important in durabilitatea si rezistenta relatiei in timp. Cuplurile pe care s-a facut acest studiu si erau inca indragostite nebuneste dupa o relatie de 20 de ani faceau dragoste de cel putin 2 ori pe saptamana, in mod constant. Nu pare atat de greu de atins pentru un cuplu obosnuit.

3. Idealizeaza-ti iubita

Tot studiile arata ca cele mai fericite cupluri sunt cele in care partenerii se vad unul pe altul intr-o lumina buna si se idealizeaza reciproc. Este vorba de atitudine si toate lucrurile pe care le puteti schimba impreuna, de dragul celuilalt. Petreceti mai putin timp reprosand lucrurile care va deranjeaza la celalat si mai mult timp recunoscandu-i meritele si vorbindu-i despre lucrurile pe care le iubesti la celalalt.

4. Pastreaza-ti simtul umorului

Rasul te ajuta sa eliberezi dopamina si multi spun ca acesta ar fi o parte din succesul unei relatii. Daca va faceti tot timpul sa radeti unul pe celalat, chiar si atunci cand sunteti in mijlocul unui conflict, este mai greu sa ramaneti suparati si sa nu realizati ca va certati dintr-un motiv stupid.

5. Experimentati impreuna lucruri noi

Noile experiente, indiferent ca e vorba de o drumetie pe munte sau de o petrecere costumata, te fac sa simti iar fluturii din stomac de la primele intalniri. De aceea, e bine sa veniti cu idei cat mai trasnite si mai incitante despre cum ar trebui sa va petreceti timpul, facand sapatamanal ceva nou si experimentand cat mai des.

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu