Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Ce nu stiu barbatii despre femei


Daca esti sigur ca stii totul despre femei, atunci clar acest articol este in special pentru tine. Daca nu esti sigur, atunci poate gasesti lucruri despre care nu erai in tema si oricum, noi barbatii nu prea ne dam in vant dupa detalii legate de femei. Avem o viata la dispozitie pentru a le descoperi, nu?

Lasand gluma la o parte, mai jos este o lista cu cateva lucruri pe care s-ar putea sa nu le stii despre femei. Spor!

1. Sunt moderne si independente, dar tu trebuie sa fii “barbatul” si sa tii in frau relatia

Isi doresc sa aiba alaturi o persoana plina de sensibilitate, care sa le acorde atentie, insa asta nu inseamna ca trebuie sa fie un jeleu. Trebuie in continuare sa fii cel care nu se teme de insecte, care este in stare sa care valizele cele grele sau cel care stie sa negocieze sau sa o scoata din situatiile mai putin dorite.

Pana la urma tot tu esti cel cu bratele puternice, la umbra caruia sa se simta in siguranta, asa ca nu da crezarea prea tare povestilor despre independenta.

2. Se gandesc la sex foarte des.

Cateodata se gandim la asta toata ziua. Doar ca pana la sfarsitul zilei devin prea obosite sa mai si faca ceva in privinta asta. O solutie ar fi sa o surprinzi in pauza de pranz...


3. Sunt la fel de nelinistite in privinta angajamentelor

E adevarat, multe fete cresc visand la Printul fermecat, la nunta de vis si la “Au trait fericiti pana la adanci batraneti”.

Si pe ele insa le loveste necrutatoarea realitate si sunt la fel de speriate ca tine de ideea de angajament pe termen lung. Asa ca nu te mai gandi ca doar tu esti cel care vrea sa fie independent.


4. Tot ce isi cumpara: gentile, pantofii, fustetele sau produsele de la farmacie costa, de fapt, cu 20% mai mult decat ti-au spus.


5. Fostii parteneri nu au fost deloc rai la pat

Chiar daca iti va spune in mod repetat ca esti cel mai bun, nu trebuie sa pici in plasa. Si nici nu o ai cea mai mare. Probabil... Dar apreciaza faptul ca nu vor sa te raneasca si ca tin la tine.


6. Sunt speriate se vor transforma intr-o mam cicalitoare

Le este foarte teama sa nu le zici: “Te porti exact ca maica-ta”. Nu ca nu isi apreciaza mamele, insa ideea ca sunt foarte cicalitoare sau ca sunt plictisitoare uneori, nu le va mai iesi din cap luni bune. Asa ca, ai grija ce zici!

7. Vor sa fii gelos macar putin. Si in nici un caz extrem de gelos.

Trebuie sa vada ca esti putin gelos pe orice mascul nou care apare in perimetrul cuplului vostru. Nu trebuie sa fii disperat. Asta este de rau. Insa daca scoti putin coltii, se vor simti dorite si protejate. E putin ciudat, insa daca respecti asta, mergi la sigur.

8. Au fantezii cu barbati celebri, dar asta nu inseamna nimic

Si tu ai fantezii cu toate tipele din reviste sau din filme. Sau de pe strada. Sau de la job. Sau.. si lista poate continua la nesfarsit.

Insa asta nu inseamn nimic deranjant. Nu e ca si cum o vei gasi intr-o zi cu Brad Pitt in pat!


9. Intotdeauna le povestesc prietenelor mai mult decat recunosc ca o fac

Iti dai seama ca atunci cand se aduna fetele, nu se poate sa fie liniste. Isi vor povesti toate detaliile. De obicei pe acelea pe care tu le consideri neimportante...
Se vor plange de cum nu esti atent, ce certuri ati mai avut in ultima vreme, cum iti irosesti tu viata sau cum si de cate ori o faceti.

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu