Totalul afișărilor de pagină

luni, 29 august 2011

H&M ajunge in Ardeal

Inceputul toamnei marcheaza deschiderea a doua noi magazine H&M in tara. Din 15 septembrie, fanii H&M din Cluj si Timisoara se pot bucura de moda si calitate la cel mai bun pret.


H&M ajunge in ArdealRetailerul international de moda isi face intrarea pe piata din vestul Romaniei prin cele doua magazine H&M deschise in centrele comerciale Iulius Mall din orasele respective.

Ambele magazine se vor deschide joi, 15 septembrie, la ora 11:00
. In ziua deschiderii, primii 100 de clienti vor primi un FASHION CARD in valoare de 80 RON, care va putea fi folosit in orice magazin H&M din Romania, comunica retailerul.

Situate in cadrul centrelor comerciale Iulius Mall din orasele respective, cele 2 magazine H&M vor include articole de zi cu zi cat si piese moderne pentru femei, articole de zi cu zi pentru barbati, colectii pentru copii si adolescenti dar si accesorii, lenjerie intima si colectii sport.

O data cu marea inaugurare, iubitorii de moda din Cluj si Timisoara se vor putea bucura de cea mai recenta colectie toamna. Pentru femei, aceasta inseamna o privire inapoi in anii ‘70: pantaloni largi, camasi cu cravata, pulovere pe gat, jachete, combinate cu denim de culoare inchisa. Pentru barbati, colectia noului sezon ofera jachete scurte din lana, pantaloni conici, jachete sport, tricotaje, costume si ghete masive. 

  • Ce preturi vei intalni in magazine?

Preturile produselor din aceasta colectie variaza intre 39,90 RON pentru puloverele pentru femei si 89,90 RON pentru rochiile tricotate, sau 39,90 RON pentru camasile barbatesti si 159 RON pentru jachete.


sursa:9am.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu