Totalul afișărilor de pagină

luni, 29 august 2011

John Travolta se iubeşte cu bărbaţi

John Travolta (fotografii: cinemagia/getty images/reuters)Un homosexual bine ascuns. Într-un interviu acordat revistei "The Advocate", Carrie Fisher, o prietenă apropiată a lui John Travolta, a spus că starul se iubeşte cu bărbaţii de multă vreme.
Actorul John Travolta (57 de ani) se confruntă tot mai des cu zvonuri privitoare la orientarea sa sexuală. Începând din anii '80, starul a negat şi neagă tot mai vehement dezvăluirile mai multor bărbaţi, între care se numără şi actorul porno Paul Barresi, care susţin că au avut relaţii sexuale cu el.
În ultimii ani, Travolta a dat în judecată cât se poate de rapid orice persoană sau instituţie care a lăsat să se înţeleagă că ar fi homosexual. Într-un interviu acordat revistei "The Advocate", Carrie Fisher a fost întrebată despre procesul pe care Travolta l-a intentat unui site Internet care a scris despre vizitele sale regulate la o saună gay.
"Ştie toată lumea despre John, dar nimănui nu-i pasă. Îmi pare rău că se jenează de faptul că e gay. Dacă apelează la justiţie nu face altceva decât să atragă atenţia asupra sa", a spus Fisher. Unele voci susţin că însăşi soţia starului, Kelly Preston, nu ar şti sigur că e homosexual.
Ba mai mult decât atât, ea i-ar fi dăruit un bebeluş, anul trecut, la vârsta de 47 de ani, pentru a închide gurile rele care începuseră să vorbească tot mai insistent de homosexualitatea sta­rului.
A pierdut un fiu,a rămas cu o fată şi un băieţel
John Travolta a avut mai întâi o relaţie cu actriţa Diana Hyland, pe care a cunoscut-o în timp ce filma "The Boy in the Plastic Bubble". Hyland a murit în 1977 de cancer la sân. În 1991, Travolta s-a căsătorit cu actriţa Kelly Preston.
Un an mai târziu a venit pe lume fiul lor, Jet, bolnav de autism. Băiatul a murit acum 2 ani şi 7 luni, în urma unui accident cerebral. Decesul acestuia, la vârsta de 16 ani, i-a produs o mare durere starului, care a fost acuzat că ar fi refuzat tratarea sa, deoarece respecta principiile Bisericii Scientologice, al cărei membru este.
Travolta şi Preston mai au o fetiţă, Ella Bleu, în vârstă de 11 ani, şi un băieţel, Benjamin, de un an. De când a venit pe lume mezinul, actorul şi-a regăsit liniştea pe care o pierduse după moartea lui Jet. Travolta ar face orice pentru a nu tulbura atmosfera tihnită din familia sa.
Travolta a suferit mult după pierderea lui Jet
S-a consacrat datorită rolului din «Grease»
Născut într-o familie de actori, John Travolta este cel mai mic dintre cei şase copii ai părinţilor săi. Tatăl lui era fiul unui imigrant italian, iar mama de origine irlandeză.
John îşi abandonează studiile, la 16 ani, pentru a se dedica filmului muzical. Ia lecţii cu Fred Kelly, fratele lui Gene Kelly, şi obţine mai întâi roluri mici în comedii muzicale în teatrele de pe Broadway, New York.
Obţine consacrarea datoritră rolurilor din "Saturday Night Fever", "Grease" şi "Pulp Fiction".
Citește și:

sursa:click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu