Totalul afișărilor de pagină

luni, 29 august 2011

Oltenii au stat pana la 5 ore in fata teatrului Marin Sorescu pentru un loc la show-urile "Romanii au talent"




	Oltenii au stat pana la 5 ore in fata teatrului Marin Sorescu pentru un loc la show-urile "Romanii au talent"
Peste 1000 de oameni au luat cu asalt sambata si duminica Teatrul Marin Sorescu din Craiova pentru a ocupa un loc la super show-urile “Romanii au talent”. Oltenii au venit cu mic cu mare sa isi sustina eroii, astfel incat sala teatrului a devenit neincapatoare pentru toti cei care si-au dorit sa asiste la spectacol. Oamenii au asteptat pana la 5 ore in fata teatrului in speranta ca vor ocupa un loc chiar si daca show-urile erau pe final.
Oltenii au incantat si au surprins juriul show-ului de la ProTV cu numere dintre cele mai diverse si cu surprize la care niciunul dintre ei nu s-ar fi asteptat. Au urcat pe scena in fata Andrei, a lui Mihai Petre si a lui Andi Moisescu imitatori, dansatori, magicieni, clovni, acrobati, instrumentisti sau bucatari, cu numere bine pregatite, gata sa impresioneze o tara intreaga. Au fost numere care au starnit hohote de ras, dar si concurenti care au emotionat pana la lacrimi nu doar juriul, ci si intreaga sala.

Surprize au venit si din partea juriului. La unul dintre momente, Andi Moisescu a interpretat la un instrument inventat de unul dintre concurenti celebra piesa “M-a facut mama oltean”, ridicand in picioare peste cei  500 de spectatori. Andra a fost aclamata si ea minute in sir dupa ce a cantat alaturi de toata sala piesa “Dragostea ramane”. Mihai Petre si-a dezvaluit in fata publicului din Craiova talentul de …recitator. Pe un fundal sonor asigurat de colegii lui din juriu, Mihai le-a recitat spectatorilor dintr-o carte primita in dar de la una dintre concurente.

La ultimul show “Romanii au talent” din Craiova au existat si invitati surpriza, de care nici macar echipa de productie nu avea habar. Duminica seara, in sala Teatrului Marin Sorescu si-a facut aparitia o mireasa. Aceasta si-a facut intrarea in uralele publicului iar apoi a fost condusa pe scena de Pavel Bartos. Andra, Andi Moisescu si intreaga sala i-au cantat ‘I-ati mireasa ziua buna”, iar Mihai Petre a invitat-o la un vals. Mireasa a marturisit ca nu putea avea o surpriza de nunta mai frumoasa decat aceasta.

Pe langa concurentii care au tinut sala intr-o permanenta miscare, s-a aplaudat, s-a dansat, s-a cantat, baletul coordonat de Edi Stancu a fost si el “responsabil”  de o super atmosfera. Dansatorii au pregatit un spectacol special care a fost recompensat cu aplauze si urale de craioveni. 

sursa:http://romaniiautalent.protv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu