Totalul afișărilor de pagină

luni, 29 august 2011

L-a cucerit pe Internet, apoi l-a chemat acasă şi... l-a mâncat

Un bărbat de 21 de ani din Murmansk, Rusia, a cunoscut un altul pe Internet şi l-a invitat la el acasă, victima crezând că este vorba de un partener sexual şi nicidecum un canibal.
Tânărul rus a cucerit celălalt bărbat pe Internet şi l-a invitat la el acasă, însă lucrurile nu s-au desfăşurat aşa cum se aştepta victima. Agresorul şi-a tăiat invitatul în bucăţi, apoi l-a mâncat, potrivit anchetatorilor.
Rusul a fost arestat şi înainte de a începe procesul de judecată, el va fi supus unor teste psihiatrice, pentru a se stabili dacă starea sa mintală este sănătoasă. Dacă va fi găsit vinovat de crimă, tânărul ar putea petrece cel puţin 15 ani în spatele gratiilor.
Autorităţile au afirmat că în Murmansk nu au mai avut un asemenea caz de mai bine de 20 de ani. Dar se pare că în întreaga Rusie cazurile nu sunt chiar atât de rare: în luna mai un bărbat şi-a tăiat bucăţi partenerul de beţii în apartament, iar în urmă cu doi ani, un grup de tineri a omorât o fată de 16 ani şi apoi a mâncat-o. Aceştia le-au spus anchetatorilor că au comis crima pentru că "le era foarte foame".


Mai mult: L-a cucerit pe Internet, apoi l-a chemat acasă şi... l-a mâncat - Stiri externe | Libertatea.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu