Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 septembrie 2011

Ce actrita uraste scenele de nuditate?

Ce actrita uraste scenele de nuditate?Kate Winslet, care a aparut complet goala in mai multe scene din filmele "Titanic" si "Mildred Pierce", a declarat intr-un interviu recent ca uraste aceste momente de nuditate din fata camerei de luat vederi, pentru ca sunt "profund bizare" si "lipsite de etica".


Actrita a declarat intr-un interviu pentru revista V: "Urasc (scenele de nuditate, n.r.)! Totusi, sa nu fiu inteleasa gresit, pur si simplu merg inainte si spun «Oh, la dracu', hai s-o facem» si pac!", informeaza contactmusic.com.

"Daca te plangi de aceste scene sau le taraganezi, nu vor disparea pur si simplu. Este un lucru profund bizar", a mai spus ea.

Desi se simte nervoasa inainte sa se implice intr-un nou proiect, starul in varsta de 35 de ani - care, in 2008, a castigat un premiu Oscar pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" - spera ca va avea parte de multe roluri dificile, pentru a fi la fel de entuziasmata multa vreme. Ea este de parere ca nu invata nimic din rolurile usoare si ca spera ca mereu va invata ceva din filmele in care joaca.

  • Kate Winslet este cunoscuta pentru rolurile unor personaje elegante pe care le-a avut intr-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", energica Marianne Dashwood din "Ratiune si simtire" si muza lui J. M. Barrie din "In cautarea taramului pierdut".

Ea a portretizat, insa, si o spalatoreasa care a furat scrierile celebrului marchiz de Sade din azilul in care acesta era internat, in filmul "Marchizul de Sade" (2000), si, un an mai tarziu, a interpretat-o pe Iris Murdoch, celebra scriitoare britanica.

Winslet a devenit cunoscuta si pentru roluri complexe, jucate in filme independente, precum Clementine, o tanara care recurge la o interventie psihologica de stergere a tuturor amintirilor despre fostul ei prieten, din productia "Stralucirea eterna a mintii neprihanite".


sursa:9am.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu