Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 septembrie 2011

Scăpaţi de aluminiul din alimente! E cancerigen!


Profesorul doctor Gheorghe Mencinicospchi ne recomandă să evităm să gătim alimente în folie sau vase de aluminiu, dar şi să le depozitaţi în ele. Staniolul conţine ioni toxici din aluminiu care aduc un lanţ de probleme, de la cancer la osteoporoză!

Obişnuiţi să gătiţi cu folie de staniol? Renunţaţi urgent la acest obicei, care, credem noi, face mâncare mai gustoasă. În realitate, ne putem pricopsi cu boli grave Iată de ce:
"Ionii de aluminiu pot ajunge în alimente şi, odată ingeraţi, au un efect toxic, în special asupra creierului. În top se află afecţiunile neurovegetative (Alzheimer, Parkinson), anemie, afecţiuni pulmonare. În plus, împiedică absorbţia calciului, crescând astfel riscul de osteoporoză sau alte boli ale oaselor", atrage atenţia prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, specialist în alimentaţie.
Totodată, directorul Institutului de Cercetări alimentare ne sfătuieşte pe site-ul personal www.doctormenci.ro să evităm consumul de bere sau sucuri la cutie. Este indicat să cercetăm şi etichetele unor alimente care conţin fosfatul de aluminiu.


sursa: Libertatea.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu