Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 septembrie 2011

Uite ce fată «drăguţă» are Cher!

Chaz Bono şi-a lăsat  barbă şi vrea să-şi  “monteze” penis (fotografii: Guliver/splashnews)

Chastity Bono a început un tratament de schimbare de sex în urmă cu 2 ani

Fiica cântăreţei Cher şi-a văzut visul cu ochii. Chastity Bono, în vârstă de 42 de ani, s-a transformat din femeie în bărbat în urma unor tratamente hormonale şi a operaţiilor chirugicale.
Cântăreaţa Cher (65 de ani) s-a trezit că are un fiu bărbos în loc de o fiică blondă cu păr lung! Fata ei şi a fostului său soţ, Sonny Bono, a anunţat-o în urmă cu peste doi ani că a început un proces de schimbare de sex.
Chastity, care şi-a schimbat şi numele, în Chaz, susţine că nu s-a simţit niciodată femeie. Cher s-a opus la început să-şi schimbe sexul, dar în cele din urmă a cedat. Chaz se bărbiereşte şi arată ca bărbaţii acum.
Chaz şi iubita sa, Jenny
Click!spune
Vrea să fie 100% bărbat. Tratamentele cu hormoni la care Chastity s-a supus pentru a deveni Chaz au durat mai mult de doi ani. În plus, şi-a tăiat sânii, şi-a scos uterul, şi-a tăiat părul, iar acum vrea să-şi implanteze şi un organ sexual masculin.
Chaz Bono trăieşte de 6 ani cu iubita sa, Jenny, relaţia lor transformându-se dintr-o lesbiană într-una care se vrea normală, între bărbat şi femeie.


sursa:click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu